header1 home
header2 home

KPNKPN M2M SIM-kaart

MoveRTK levert bij elk abonnement een speciale SIM-kaart in samenwerking met KPN.
Mobiel internet is van vitaal belang bij een goede, continue machinesturing door GPS-RTK. Een slechte of geen verbinding maakt dat er niet gewerkt kan worden.

MoveRTK is door samenwerking met de brancheorganisaties en KPN in staat een SIM-kaart te bieden waarmee maximale beschikbaarheid en service kan worden geleverd. Deze SIM-kaart werkt zonder meerkosten ook in de ons omringende landen op alle beschikbare, buitenlandse telecomnetwerken. Dit maakt deze SIM-kaart zeer geschikt voor werken in de grensstreek.

De MoveRTK SIM-kaart is een KPN M2M (Machine to Machine) SIM die vaak ingezet wordt voor kritische applicaties. Denk hierbij aan temperatuurbewaking van vrachtwagens, mobiele hartbewaking van patiënten, alarmering bij ongevallen, etc.

In tegenstelling tot normale, zakelijke SIM-kaarten zorgt M2M voor een één op één verbinding, die men niet deelt. Ook zullen deze SIMs in de nabije toekomst als gevolg van het sterk stijgende gebruik van mobiel internet onder een hogere QoS (Quality of Service) vallen dan normale SIMs.

Sinds 2015 ondersteunt de SIM-kaart naast 2G en 3G ook de nieuwste 4G techniek.

Als extra voordeel kunnen de medewerkers van MoveRTK real time de status en werking volgen van iedere mobiele internetverbinding. Zo kan maximale service en support worden geboden.